witt_design-aviator

Witt A/S præsenterer nu en unik verdensnyhed, hvor den maskuline kvalitet er sat i højsædet. Det nye ekstravagante Aviator Spitfire®-kabinet repræsenterer det ypperste inden for retro køl-/frys

Skabet har et rustikt men samtidigt eksklusivt design med udhamrede og nittede aluminiumplader, som på intelligent vis minder om gamle jager- og bombefly. Spitfire®-kabinettet er håndlavet, og for dig der altid har ønsket dig et personligt designelement er dette det helt rigtige valg. Der er ikke to kabinetter, som er 100% ens. Du kan med andre ord være sikker på, at naboen aldrig kommer til at have det samme skab som dig.

Witt A/S ønsker at kredse om kvalitet, luksus og unikke designelementer, og Spitfire® skabet passer derfor perfekt ind i Witts mission om at efterkomme forbrugernes ønsker til design og trend. Inspirationen til designet på skabet er hentet fra 2. verdenskrig, hvor samspillet mellem de afrundede former og det nittede aluminium kaster dig tilbage til 1940’erne og gengiver følelsen af datidens jagerpiloter.

Skru tiden tilbage, grav din indre jagerpilot frem og oplev følelsen af sejr med Spitfirens rendyrkede luksus.

Se vores Spitfire® her

Spitfire_stemning

Det ser ud til at du bruger en ældre browser. Få optimal visning med IE eller Firefox. Opgrader nu!