Klik på billedet for at se Witt Cooking kataloget

Klik på billedet for at se køkkenkataloget

Klik på billedet for at se emhættekataloget

 

Witt Range består af en række af kvalitetsprodukter bl.a. indeholdende induktionskogeplader, emhætter samt indbygningsovne. Kriterierne for produkterne er høj kvalitet og innovative løsninger indpakket i et lækkert design.

Witt kogeplader

Kogepladesortimentet består af flere serier. Fælles for alle kogepladerne er, at de er udviklede med skandinavisk design for øje. Alt udviklingsarbejde er lavet i Vesteuropa, og alle modeller lige fra den billigste hi-light kogeplade til den dyreste induktionskogeplade produceres her.

Modellerne kræver kun to centimeter luft under pladen for udluftning, og de har intet krav til sokkelrist, udluftning bag ved skufferne eller mellem skabskorpus og bordplade. Dette gør det nemt for dig at installere din Witt kogeplade uden at gå på kompromis med design og funktionalitet i køkkenet.

Den ypperste serie består af intelligente induktionskogeplader, som gør det muligt at have en helt sort kogeplade uden aftegninger. Samtidigt har kogepladerne elegant hvidt lys i to lysstyrker, der nemt guider dig igennem madlavningen. Denne serie er udstyret med rektangulære zoner, der er placeret helt tæt på hinanden, og brofunktionen gør det dermed muligt at koble zonerne sammen til store induktionsfelter. Alle modellerne er udstyrede med koge- og tilberedningssensorer, som giver mulighed for at indstille hver zone på enten 42°, 70° eller 94° grader. Slut med at smelte chokolade i vandbad; slut med at brænde smeltet smør og risengrød på, slut med at pølserne sprækker i gryden, slut med at kartoflerne koger over. Alt klares nemt og bekvemt vha. sensorerne.

Denne kogepladeserie findes i 60, 70, 78, 90 og 100 cm bredde og både med eksklusivt hvidt lys eller traditionelt rødt lys.

Witt emhætter

Emhætteprogrammet fra Witt indeholder emhætter for enhver smag. Om det er skråtstillede modeller, lampeemhætter, loftsintegrerede emhætter, underbygningsmodeller eller bordemhætter, så findes der mange muligheder i dette program.

Emhætten er det produkt i køkkenet, hvor du har størst mulighed for at sætte dit eget præg. Skal det være en diskret loftemhætte, eller skal det være en lampeemhætte der giver hele køkkenet et eksklusivt præg. Valgmulighederne er mange og modellerne i Witt sortimentet er nøje udvalgt for at du kan finde lige netop den rigtige model til dit køkken.

Langt størstedelen af modellerne i Witt programmet er opgraderede med de bedste filtre, de bedste motorer og nyeste teknologi, hvilket sikrer dig en emhætte i optimal energiklasse og i høj kvalitet, uanset hvilken model der vælges.

Den nye Witt Precious serie er helt enestående. Alle modeller er håndlavede i keramik og findes i messing, sølv, kobber og hvid. Den vil være et møbel i sig selv i ethvert køkken. Modellen fås også som lampe, så du over din kogeø kan have kogeplade med emhætte i den ene side og tilsvarende lampe i den anden.

Witt ovn

Den nye pyrolyseovn fra Witt matcher det minimalistiske design, som kogepladerne og emhætterne fra Witt karakteriseres for. Når ovnen er slukket, fremstår den helt sort med en diskret stålramme. Displayet er gemt væk, og fronten er i helt sort glas, der gør det næsten umuligt at se ind i ovnen. Når ovnen er tændt fremkommer et elegant og overskueligt display i hvidt lys, der giver ovnen en stilren og tidløs brugerflade.

Ovnen har pyrolyse som automatisk rengør ovnrummet, keramisk katalysator der renser luften inden den kommer ud i køkkenet, et stort ovnrum på 70 liter der giver god plads til madlavning i flere niveauer, belysning i to niveauer for overskuelighed i ovnen samt teleskopudtræk, så bagepladen eller bradepanden kan trækkes helt ud af ovnen for nem tilberedning.

Ovnen fremstår helt igennem elegant og diskret og vil passe ind i ethvert køkken.


Det ser ud til at du bruger en ældre browser. Få optimal visning med IE eller Firefox. Opgrader nu!